Назад Начало За нас

За нас

ИТТ България ЕООД е основана през 1998 година, в град Стара Загора. Фирмата е лидер в областта на търговията с крепежни елементи и индустриални консумативи. ИТТ България ЕООД е основен представител за България на марките FischerTechnik, Sculpey, Olfa и Shinhanart. Всички предлагани продукти от тези марки могат да се намерят в хобиарт магазините на фирмата в София и Варна, както и в официалните електронни магазини за България на тези марки: www.sculpey.bg, www.fischertechnik.bg, www.olfa.bg, www.shinhanart.bg.

OLFA е доказана японска марка, известна на пазара със своите висококачествени макетни и ротационни ножове. Продуктовата гама включва висококачествени японски режещи инструменти и скрапери, използвани в строителството, безопасни инструменти и ротационни ножове за индустриална употреба, ножовете в помощ на творците и линеалите за моделиерство.

Изключително здравите дръжки и високопродуктивните остриета са пример за качество и прецизност, наследени от вековните Японски традиции.

Всички инструменти на OLFA са изработени от най-висококачествена стомана, за постигане на изключителна острота и безопасност. Проектирани с оглед намаляване риска при използването им, те разполагат с предпазител на острието, автоматично прибиране и заключващи механизми, които да предотвратяват злополуки.

ПРЕДИМСТВО на продуктите OLFA е изключително прецизната изработка, а тяхното качество е високо ценено от строители, снабдителите, моделиери и домашните майстори.